Участь в міжнародних організаціях

    

15.11.2019  на засіданні Виконавчого комітету IKD, який проходив у Відні (Австрія), Асоціація приватних детективів України , як повноправний член європейської сім’ї детективів була прийнята в члени організації.  IKD (Міжнародна Федерація Асоціацій Приватних Детективів),  – це впливова організація в області особистої безпеки з 1964 року, яка об`єднала національні детективні асоціації більшості країн - членів Європейського Союзу. Одноголосним рішенням присутніх делегатів всіх європейських країн про прийняття, ГО АПДУ стала частиною європейської сім’ї детективних асоціацій. Україна, поки  не є членом Європейського Союзу, але ГО АПДУ тепер рівної мірою присутня на карті європейських детективів та європейські колеги визнають наш професіоналізм, відповідальність та досвід.

                                                

 

Представники  ГО АПДУ,  також мають честь представляти організацію у Всесвітній Асоціації Детективів  (World Association of Detectives)

Всесвітня Асоціація Детективів (World Association of Detectives) заснована в 1925 році і об'єднує на сьогодні більше 1000 кращих фахівців приватних детективних і охоронних структур з 60 країн світу. Асоціація є найбільшою і найбільш авторитетною міжнародною організацією в сфері розслідувань і безпеки. Щорічні конференції WAD проводяться в різних містах світу з метою обміну досвідом роботи між приватними детективами, підвищення рівня їх професійної майстерності, ознайомлення з місцевими особливостями, традиціями, практикою розслідувань.